HET TEAM DAT ALTIJD WINT!

HET TEAM DAT ALTIJD WINT!

" Van Hollandse pot tot
culinaire gerechten "

Wij werken betrokken en vol overgave aan een complete verzorging van jouw crew of vip-gasten op je festival of event. Ons team is op elkaar ingespeeld en altijd flexibel. We passen ons graag aan en houden rekening met ieders wensen.

Een paar van de steekwoorden die je altijd met ons kan associëren:

  • Flexibel
  • Betrokken
  • Hard werken
  • No nonsense
  • Gezellig
  • Voor elkaar door het vuur
  • 1 team, 1 taak!
  • Gastvrij
  • Feest!
  • Kwaliteit

Bram Drost - Eigenaar

Meet the team!

VJ5A4957

Caroline - Sales en Operational manager

 

“Ik ben gek op de evenementenwereld en heb jarenlange ervaring in de cateringwereld. Bij Crewfood en Q by Crewfood kan ik beide werelden combineren! Daarnaast krijg ik volop kansen om door te ontwikkelen binnen dit snelgroeiende bedrijf. En het mooiste aan alles: elke dag is anders!”

Allard Snelders goed

Allard Snelders - Manager logistiek

 

"Wat ik mooi vind aan Crewfood is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn en hier het gevoel van, 'we doen het samen' erg leeft. Iedereen werkt mee en springt bij waar nodig. Geen uitdaging is teveel. Klein voorbeeldje; tijdens de Formule 1 om 13.00 de vraag krijgen of er om 17.00 voor 800 personen crewdiner op de camping in Vijfhuizen verzorgd kan worden in plaats van op het circuit in Zandvoort. Zonder na te denken begon iedereen te schakelen en om 17.00 stond alles op en top klaar in Vijfhuizen".

Indiana Rial 2

Indiana - International Relations

 

For me, working at Crewfood means being part of a company that is passionate about what it does. With very strong values, including believing in each employee and making them feel valued and motivated. A close company that gives me the opportunity to progress both personally and professionally.”

Twan Vervoort 2

Twan - Chef keuken, management grote producties en hoofd planning

 

“Het werk is altijd dynamisch, dat maakt het voor mij leuk om bij Crewfood te werken. Daarnaast is de goede bedrijfssfeer bij ons een sfeer die je bij weinig bedrijven tegenkomt”.

team5

Eelco - Chef keuken en management grote producties

 

“In de catering- en evenementenwereld kom ik helemaal tot leven!”

VJ5A5001

Bas - Chef keuken

 

“Als het echt leuk is wat je doet, hoef je niet te werken! Een bedrijf met korte lijnen, waardoor je iedereen persoonlijk leert kennen en een hechte band opbouwt met het team. Het team is goed op elkaar ingespeeld, we zijn er voor elkaar en we vertrouwen op elkaars kunnen. Iedereen kan bij Crewfood zijn eigen kwaliteiten goed ontwikkelen door te worden ingezet op de plek waar je talent het beste tot z’n recht komt”.

Untitled-11

Suzan - Warehouse manager

 

“Werken bij Crewfood is altijd afwisselend. Saai en sleur bestaan hier niet! Geen dag of locatie is hetzelfde. Alles wat je zoekt in een fantastische baan komt samen bij Crewfood. En de mooiste beloning is na een dag hard werken de complimenten en waardering krijgen van tevreden klanten. Daar doe je het uiteindelijk voor!”

 

Ramon de Wilde copy1

Ramon de Wilde - Senior projectmanager en adviseur

Misha Admiraal goed

Misha Admiraal - Allrounder

CIRKEL copy

Dion Douven - Logistiek

 

"Bij Crewfood werk je samen met hele open, gezellige en vriendelijke collega's. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Dit zorgt er ook voor dat je elke dag bezig bent met andere dingen waardoor het werk erg divers blijft.Tijdens grote producties is het goed doorpezen, maar aan het eind van de dag heb je een voldaan gevoel en kun je genieten van een lekkere borrel met een gezellig team".

313968307_10222111467360184_940845565347054916_n

Wessel Janssen - Chefkok

 

"Ik vind het geweldig om lekker, voedzaam en afwisselend te koken op de tofste locaties. Crewfood kenmerkt zicht door het volgende: "voor elkaar en met elkaar".  Daarnaast in ons eten buitengewoon lekker.... maar binnen ook!