HET TEAM DAT ALTIJD WINT!

HET TEAM DAT ALTIJD WINT!

" Van Hollandse pot tot
culinaire gerechten "

Wij werken betrokken en vol overgave aan een complete verzorging van jouw crew of vip-gasten op je festival of event. Ons team is op elkaar ingespeeld en altijd flexibel. We passen ons graag aan en houden rekening met ieders wensen.

Een paar van de steekwoorden die je altijd met ons kan associëren:

  • Flexibel
  • Betrokken
  • Hard werken
  • No nonsense
  • Gezellig
  • Voor elkaar door het vuur
  • 1 team, 1 taak!
  • Gastvrij
  • Feest!
  • Kwaliteit

Bram Drost - Directeur

Meet the team!

VJ5A4957

Caroline - Sales en Operational manager

 

“Ik ben gek op de evenementenwereld en heb jarenlange ervaring in de cateringwereld. Bij Crewfood en Q by Crewfood kan ik beide werelden combineren! Daarnaast krijg ik volop kansen om door te ontwikkelen binnen dit snelgroeiende bedrijf. En het mooiste aan alles: elke dag is anders!”

Tim Vreeswijk1

Tim - Projectmanager

 

“Ik heb altijd al geweten dat ik thuis hoor binnen de evenementen wereld. Het is hard werken en kost soms veel energie, maar als je weer kan terug kijken op een geslaagd evenement krijg je daar dubbel zo veel energie voor terug! Met mijn collega’s bij Crewfood streven wij altijd naar het beste resultaat. Geen dag is hetzelfde en het snel moeten schakelen en oplossingen bedenken houd je scherp. Dit maakt het onwijs leuk om hier te werken!”

Indiana Rial 2

Indiana - International Relations

 

For me, working at Crewfood means being part of a company that is passionate about what it does. With very strong values, including believing in each employee and making them feel valued and motivated. A close company that gives me the opportunity to progress both personally and professionally.”

Twan Vervoort 2

Twan - Chef keuken, management grote producties en hoofd planning

 

“Het werk is altijd dynamisch, dat maakt het voor mij leuk om bij Crewfood te werken. Daarnaast is de goede bedrijfssfeer bij ons een sfeer die je bij weinig bedrijven tegenkomt”.

team5

Eelco - Chef keuken en management grote producties

 

“In de catering- en evenementenwereld kom ik helemaal tot leven!”

VJ5A5001

Bas - Chef keuken

 

“Als het echt leuk is wat je doet, hoef je niet te werken! Een bedrijf met korte lijnen, waardoor je iedereen persoonlijk leert kennen en een hechte band opbouwt met het team. Het team is goed op elkaar ingespeeld, we zijn er voor elkaar en we vertrouwen op elkaars kunnen. Iedereen kan bij Crewfood zijn eigen kwaliteiten goed ontwikkelen door te worden ingezet op de plek waar je talent het beste tot z’n recht komt”.

Untitled-11

Suzan - Warehouse manager

 

“Werken bij Crewfood is altijd afwisselend. Saai en sleur bestaan hier niet! Geen dag of locatie is hetzelfde. Alles wat je zoekt in een fantastische baan komt samen bij Crewfood. En de mooiste beloning is na een dag hard werken de complimenten en waardering krijgen van tevreden klanten. Daar doe je het uiteindelijk voor!”

 

team2

Martijn - Logistiek

 

“Bij Crewfood hangt altijd een goede sfeer en er wordt hard gewerkt. We hebben samen het doel om klanten in al hun cateringbehoeften te voorzien. Veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid en veel afwisseling is wat werken bij Crewfood zo leuk maakt”.

PHOTO-2022-02-17-15-29-44

Dywan - Logistiek

 

“Crewfood is een topbedrijf! Als allround medewerker sta ik daar waar Crewfood mij het hardste nodig heeft. Logistieke zaken of in de keuken, ik doe het allemaal met veel plezier. Ik kan hier lekker mezelf zijn!”