KLM OPEN 2019

KLM open 2019

Bij de Formule 1 in Zandvoort zijn we voor de complete crew en organisatie dé cateraar. Vergis je niet, de eerste crew is al ruim een maand voor het evenement op locatie aanwezig! Dat betekent dat Crewfood ter plekke is vanaf 4 weken voor de daadwerkelijke event-week. Van het allereerste begin totdat de laatste persoon vertrekt, zorgen wij voor de dagelijkse catering in de vorm van ontbijt, lunch en diner. Uiteraard staan bij ons ook de gehele dag door verschillende dranken klaar, zoals overheerlijke bonen-koffie, diverse smaken thee, vruchtensappen, frisdranken en water. Ook vers fruit ontbreekt niet op het dagelijkse menu. Ons crewcafe blijft bij dit evenement operationeel tot twee volle weken na de race.

Voor zo’n lang evenement, is het extra belangrijk dat we zorgen voor een goed, gezond en vooral afwisselend menu. Wij serveren dan ook minimaal 3 weken achter elkaar elke avond iets anders, wat altijd wordt bereid met dagverse producten en een variëteit aan verse groenten. Het moet lekker zijn, afwisselend en gezond voor iedereen. Op dit evenement beginnen wij met aantallen van 50 personen per dag, die tot in de eventweek oplopen tot 3000 personen per dag (ontbijt, lunch én diner!). Een hele logistieke operatie dus!

Voor zo’n lang evenement, is het extra belangrijk dat we zorgen voor een goed, gezond en vooral afwisselend menu. Wij serveren dan ook minimaal 3 weken achter elkaar elke avond iets anders, wat altijd wordt bereid met dagverse producten en een variëteit aan verse groenten. Het moet lekker zijn, afwisselend en gezond voor iedereen. Op dit evenement beginnen wij met aantallen van 50 personen per dag, die tot in de eventweek oplopen tot 3000 personen per dag (ontbijt, lunch én diner!). Een hele logistieke operatie dus!

Andere evenementen